Ascorbic Acid به عنوان يك بهبود دهنده در آرد عمل كرده و به نسبت 20ppmتا 200ppmدر آرد بكار ميرود و كيفيت آرد را بهبود ميبخشد. اسيد اسكوربيك C6H6O6 با بهبود دهنده هاي ديگر آرد فرق دارد زيرا يك عامل احيا كننده بوده و خود سريعاً بوسيله هوا اسيد شده و به دي هيدروكسي اسيد اسكوربيك تبديل ميشود.
كاربرد اصلي آن در كوتاه كردن فرايند توليد نانهاي ويژه است. و در آيين نامه نان و آرد در سال 1984 تنها افزودني (بهبود دهنده) اكسيداتيو مجاز با (E-Number 300 (E-300 بوده كه مصرف آن بي ضرر و حتي سودمند است كه ميتوان در ساخت نان بكار برد ولي نمي بايست به آرد كامل توسط آسيابان اضافه شود.
كاربرد اصلي آن در كوتاه كردن فرايند توليد نانهاي ويژه است. و در آيين نامه نان و آرد در سال 1984 تنها افزودني (بهبود دهنده) اكسيداتيو مجاز با (E-Number 300 (E-300 بوده كه مصرف آن بي ضرر و حتي سودمند است كه ميتوان در ساخت نان بكار برد ولي نمي بايست به آرد كامل توسط آسيابان اضافه شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر