۲۰ مهر ۱۳۸۸

انواع روشهاي هيدروژنه كردن در صنعت روغن نباتي:

كلاً سه نوع هيدروژناسيون اجرا ميشود كه عبارتند از: 1-هيدروژنه كردن انتخابي (كه با افزايش كاتاليزور تا حدود 05/0 درصد درجه حرارت به 175 درجه و فشار گاز هيدروژن به 5psi رسانده ميشود.) 2- هيدروژنه كردن غير انتخابي جهت توليد شورتنينگ و مارگارين(كه از حرارت به 125 درجه و فشار گاز هيدروژن حدود 50psi استفاده ميشود.) 3- هيدروژناسيون تركيبي توام از دو روش قبلي كه براي توليد فراورده هاي استئارين (كه در آن درجه حرارت و فشارهاي بالاتري حدود 200 درجه سانتيگراد و فشار گاز هيدروژن حدود 50psi و مقدار كاتاليزور 05/0% بكار ميرود.) استفاده ميشود.

هیچ نظری موجود نیست: